Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019
  
Διαδρομή: Αρχική Σελίδα » Νέα »
  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ - ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ - 18/12/2009

Επραγματοποιήθη μέ ιδιαιτέρα επιτυχία ο ΕΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ του Γενικού καί των Ενοριακών Ταμείων Ευποιϊας της Ιεράς ημών Μητροπόλεως. Οπως χαρακτηριστικά τόνισε εις τό ΜΗΝΥΜΑ του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ:

«Οι μικρές φλέβες νερού δημιουργούν τα μεγάλα ποτάμια, όπως και οι ασήμαντες σταγόνες τους ορμητικούς καταρράκτες. Κατά παρόμοιο τρόπο οι προσφορές των χριστιανών μας προς την Ιερά Μητρόπολη, προς το Γενικό και τα Ενοριακά Ταμεία Ευποιίας, δημιουργούν τον ευεργετικό καταρράκτη της αγάπης, ο οποίος ανακουφίζει, βοηθά και παρηγορεί όσους καταφεύγουν σε αυτά.

Η τοπική μας Εκκλησία, η Ιερά Μητρόπολις Περιστερίου, δια των ενοριών αυτής, των ευλαβεστάτων εφημερίων και των στελεχών αυτής εις το έργον της φιλανθρωπίας, προσπαθεί κατά τρόπον αθόρυβον και συστηματικόν να αντιμετωπίση καθ' όλην την διάρκειαν του έτους τα μεγάλα και οξυμμένα κοινωνικά προβλήματα, ενισχύουσα με κάθε τρόπο τους αδυνάτους και πάσχοντας συνανθρώπους μας».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, οι Κληρικοί καί τά μέλη των Ενοριακων Ταμείων Ευποιΐας ευχαριστούμε θερμά τάς κυρίας πού πλαισίωσαν τά συνεργεία πού πραγματοποίησαν τόν Ερανο Αγάπης καί όλους τούς αδελφούς μας που ανταποκρίθηκαν θετικά ή αρνητικά στό κάλεσμα τής Εκκλησίας μας καί νά διαβεβαιώσουμε όλους ότι, όπως σημειώνει είς τό μήνυμα του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας,:

«Το ολίγον των πολλών θα γίνει πολύ με την ευλογία του Θεού,διότι δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι «ιλαρόν δότην αγαπά ο Θεός». Η οποιαδήποτε προσφορά σας θα βοηθήσει και πάλι να θερμανθούν με την αγάπη καρδιές,να κλείσουν πληγές, πονεμένοι συνάνθρωποί μας να βεβαιωθούν ότι δεν είναι εγκαταλελειμένοι στη δυστυχία τους».